Darphin -kasvohoidot

Darphin -kasvohoidot

Kasvohoidot kaikille ihotyypeille. Jokainen Darphin kasvohoito on ammattilaisen yksilöllisesti räätälöimä. Kolmevaihen hoitometodi huomioi ihotyypin ja ihon kunnon lisäksi henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet. Hoitoajat sisältävät aina alkuanalyysin iholle ja kotihoidon opastuksen.

ABSOLUTE RENEWAL-Kiinteyttävä kasvohoito 100 min
Kasvohoito parantaa ihon joustavuuden ja kiinteyttää ihon ulkonäköä. Näkyvästi tiivistää, kohottaa ja muotoilee kasvojen rakennetta. Vähentää juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä. Ravitsee syvästi. Vahvistaa ja korjaa ihon suojakerrosta.

AROMATIC DETOX-Stressiä poistava kasvohoito 60 min
Kasvohoito tasapainottaa, rauhoittaa, uudistaa ja lisää elinvoimaa sekä hehkuvaa kauneutta. Rauhoittavat eteeriset öljyt vaikuttavat syvätehoisesti stressin tuomiin näkyviin ihomuutoksiin.

HYDRASKIN EXPERIENCE-Intensiivisesti kosteuttava kasvohoito 75 min
Kasvohoito kosteuttaa kuivuudesta johtuvan kiristelevän ja karhean tunteen pelauttaen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Iho on virkistynyt ja täydellisesti kosteutettu, miellyttävän pehmeä, joustava sekä kirkkaan heleä.

INTRAL EXPERIENCE-herkän ihon rauhoittava kasvohoito 75 min
Kasvohoito herkälle, aralle, punottavalla ja reagoivalle iholle. Ainutlaatuisen tehokkaasti rauhoittava, hellivä ja hemmoitteleva herkän ihon hoito nautinto. Kasvohoito vahvistaa ja kosteuttaa herkän, aran ja helposti reagoivaa ihoa pitkäkestoisesti sekä vähentää välittömästi ihon punoittelua.

www.darphin.fi

Gernetic -kasvohoidot

Gernetic -kasvohoidot

Kasvoille on tarjolla laaja valikoima tuotteita ja räätälöitäviä hoitokokonaisuuksia. Jokainen kasvohoito alkaa ihon huolellisella tutkimisella ja päämäärän selkeyttämisellä. Gernetic kasvohoidossa käsitellään aina kasvojen lisäksi myös kaula ja dekolteen alue. Hoidon jälkeen huomaat välittömästi ihosi parantuneen. Tuloksia pidetään yllä Gernetic kotihoito tuotteilla.

Tuotteet valmistetaan bioteknologiaa hyväksikäyttäen. Näin saadaan tuotteisiin aina puhdasta, turvallista ja tehokasta raaka-ainetta. Tuotteiden sisältämät vitamiinit, hivenaineet ja aminohapot ravitsevat ihoa tarkoituksenmukaisesti.

Ne eivät sisällä allergisoivia synteettisiä hajuste- tai väriaineita, mineraaliöljyjä tai lanoliinia eikä eläinperäisiä raaka-aineita. Mielihyvää käyttäjälle tuovat tuoksut ovat kasveista. Säilöntäaineita on käytetty vain vähin, välttämättömin minimimäärä.

Gernetic hoitolahoidoissa yhdistyy aisteja miellyttävä rentoutus ja ongelmakohteita hoitava täsmähoito. Hoidot sisältävät ihon kuorinnan, höyrytyksen, syväpuhdistuksen, hieronnan ja ihotyypin mukaisen naamion.

Puhdistava ja Kirkastava – Kasvohoito 60min
Korjaava, tasapainottava, rauhoittava ja syväpuhdistava kasvohoito, rasvaiselle, epäpuhtaalle ja huonosti toimivalle iholle

Ultraäänipuhdistus 60min
Tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja

Rauhoittava ja vahvistava – Kasvohoito 75min
Rauhoittava ja korjaava kasvohoito, couperoottiselle ja herkälle iholle

Kosteuttava ja ravitseva – kasvohoito 75min
Ravitseva, kosteuttava ja ihoa pehmentävä kasvohoito, kuivalle ja kiristävälle iholle

Anti age – Kasvohoito 100min
Uudistava, tasoittava ja ihoa stimuloiva kasvohoito, ikääntyneelle ja vaativalle iholle. Parantaa ihon joustavuutta ja palauttaa ihon kiinteyden ja nuorekkuuden.
Sis. 2x kuorinta, 2x hieronta, 2x naamio, kevyt käsihieronta ja parafiinihoito käsille

www.gernetic.fi

BION Signature Expert -kasvohoidot

BION Signature Expert -kasvohoidot

Terveen ja hyvinvoivan ihon puolesta. BiON-tuotesarja on ammattikosmetiikkaa ja tuotteita edustavat kosmetologimme tarjoavat myyntituotteiden lisäksi tehokkaita erikoishoitoja tukemaan kotihoidon tuloksia. Hoitolassa BiON-kosmetologi tarjoaa Sinulle rauhallisen ja ammattitaitoisen ilmapiirin. Tulokselliset BiON Signature Expert – hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä.

Ensiluokkaiset ja tulokselliset hoitokokonaisuutemme ovat erikoistuneet muun muassa iho-ongelmien, kuten aknen – ja ruusufinnin hoitoon, ihon syvänesteytykseen, pigmenttimuutosten hoitoon sekä ihon kokonaisvaltaiseen uudistukseen ja kiinteytykseen. BiON-kosmetologisi osaa suositella ihotyypillesi soveltuvimman hoitovaihtoehdon, jolla saavutat todellisia.

Tuotteiden raaka-aineet on valittu kasvikunnasta, tuoksut ja värit ovat peräisin puhtaasti ihoa hoitavista, aktiivisista kasviuutteista – tai öljyistä. Se mikä tekee BiONista erikoistuotesarjan ja takaa tuotteiden toimivuuden on ihon kemialliset prosessit ja niiden tunteminen.

Tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita – tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia. Kaikki tuotteet noudattavat tarkasti euroopan unionin kosmetiikkalainsäädäntöä. Tuotesarjaa ei testata eläinkokeilla.

Aha-Advanced Peel -happohoidot

Aha-Advanced Peel -happohoidot
45 min.

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, Glykolihappo 30 % ja Maitohappo 35 % tarjoaa tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. BiON-ammattikäyttöön kehitetyt hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, – öljyjä, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

  • Akne – ja aknearvet
  • Ruusufinni
  • Ikääntymismuutokset
  • Suurentuneet huokoset
  • Epäpuhtaudet – ja mustapäät
  • Kuivuus – ja hilseily
  • Pigmenttiläiskät
  • Ihon kirkastus – ja heleytys

BiON-kosmetologisi valitsee ihotyypillesi soveltuvimman vaihtoehdon ja räätälöi hoidon – sekä hoitosarjan tarpeen aina yksilöllisesti.

Hyödyt- Kirkastaa sävyä, syväpuhdistaa, tasoittaa tekstuuria, boostaa kollageenituotantoa

Hedelmähapotus on keratolyyttisesti ja kemiallisesti kuoriva erikoishoito, joka uudistaa syvävaikutteisesti ihoa. Hapotus irrottaa kemiallista sidosta, eli ”liimaa” joka pitää kuolleet solukot kiinni toisissaan. Aktiiviainesosat boostaavat solutoimintaa ja laajentavat ihosolujen väliä, joka auttaa täytelöittämään ihoa. Hoito auttaa palauttamaan sidekudoksistoon merkittävästi lisää vahvuutta. Riippuen valitusta haposta, hedelmähapot auttavat myös liuottamaan ihohuokosista kuona-aineita ja talia, laskemaan tulehduksia, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, vahvistamaan ihon vastustuskykyä sekä kirkastamaan ja syväkosteuttamaan ihoa.
Hapotukset kuorivat voimakkaasti mutta lempeästi ihon pintasolukkoa; riippuen ihon uudistumisvaiheesta ja sarveiskerrosten määrästä, saattaa iho hoidon jälkeen kevyesti hilseillä. Maitohappokuorinnan jälkeen iho saattaa kevyesti punoittaa muutaman tunnin ajan. Glykolihappokuorinnan jälkeen iho saattaa punoittaa noin vuorokauden ajan. Parhaimmat ja näkyvimmät hoitotulokset tulevat esiin noin kolmantena tai neljäntenä päivänä.

Kuten kaikkia Signature-hoitojamme, suosittelemme säännöllisyyttä täydellisen tulosten ylläpitoon. AHA – Advanced Peel – hoitoa suositellaan aina kolmen (3) tai kuuden (6) hoidon sarjassa, 1.5-2 viikon välein. Uusi hoitosarja voidaan aloittaa kahdeksan viikon kuluttua. Hoitoa ei suositella raskauden – tai imetyksen aikana, eikä kesäsesonkina. Korvaamme hapotushoidot kesäsesonkeina Enzyme Bliss-entsyymihoidoilla.

Hoidossa tulee huomioida ihon yksilölliset tarpeet. Kysy lisää BiON-kosmetologiltasi. Iho tulee aina suojata fysikaalisella aurinkosuojalla hoitosarjan aikana sekä jälkeen, suosittelemme Titanium Dioxide Suncreamia tai Tinted Mineral Moisturizing Creamia.

BB- Blemish Balance -kasvohoitohoito

BB- Blemish Balance -kasvohoitohoito
75min

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi – ja yrttiuutteita.

Kenelle?
Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan

Hyödyt- syväpuhdistaa, nopeuttaa aknen hallintaa, ylläpitää puhtautta, tasapainottaa

Hoidossa suoritetaan antibakteerinen puhdistus sekä AHA-geelin imeytys, joka auttaa pehmentämään huokosissa esiintyviä talitukkeumia. Tämän jälkeen suoritamme huolellisen ja kokonaisvaltaisen mekaanisen ihonpuhdistuksen. Anti-inflammatoorinen ja antibakteerinen savinaamio puhdistaa magneetin lailla ihoa epäpuhtauksista ja aknebakteereista – rauhoittaen samalla iholla esiintyviä tulehduksia ja estäen uusien epäpuhtauksien muodostumista.

Luonnolliset aktiiviaineet edistävät ihon pintakerroksen kuolleen solukon poistumista, joka palauttaa ihoon kirkkautta ja estää uusien tukosten muodostumista. Ihohuokoset syväpuhdistuvat, joka avustaa muun muassa aknenhoidon hallinnassa.

Kuten kaikkia Signature-hoitojamme, suosittelemme säännöllisyyttä täydellisen tulosten ylläpitoon. Blemish Balance-hoito toimii tukenasi aina, kun ihosi kaipaa syväpuhdistavaa tehoa. Se on myös tärkeä askel kohti parempia hoitotuloksia, kun aloitat BiON-aknenhoidon.

Mikäli ihosi on voimakkaasti tukkeutunut, suosittelemme hoidossa yksilöllisten tarpeiden mukaan säännöllistä puhdistusta 3-6 viikon välein. On myös tärkeää, että kotihoidossa on käytössä epäpuhtaan – tai akneihon hoitotuotteet, jotka ylläpitävät hoidon tuloksia ja vähentävät asteittain ihonpuhdistukseen tarvittavaa hoitoväliä.

Hoidossa tulee huomioida ihon yksilölliset tarpeet. Kysy lisää BiON-kosmetologiltasi.

HYDRA GLOW – Kasvohoito

HYDRA GLOW – Kasvohoito
75min

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä, tarjoaa Hydra Glow-hoitomme ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa. Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle?
Pintakuivalle ja elottomalle iholle

Hyödyt – kirkastaa sävyä, palauttaa täyteliäisyyttä, aktivoi hehkua, nesteyttää

Hoidossa suoritetaan entsymaattinen kuorinta, joka sulattaa ihon pinnalta kuollutta solukkoa. Kosteuttava teho perustuu luonnollisten kosteustekijöiden, kuten hyaluronihapon tuottamaan nesteytykseen. Hoidossa iholle imeytetään runsaasti kosteutta sitova geelinaamio, joka nostaa ihon kosteuspitoisuutta jopa 84%, täytelöittäen ja palauttaen iholle upean heleää kimmoisuutta.

Syvänesteytetty ja kosteutettu iho, joka tuntuu elastiselta sekä kimmoisalta. Ihoon palautuu lasimaisen kaunis täyteläisyys, kirkkaus ja hehku.

Kuten kaikkia Signature-hoitojamme, suosittelemme säännöllisyyttä täydellisen tulosten ylläpitoon.

Hydra Glow – hoidosta paras ja tuloksia ylläpitävä teho saadaan säännöllisillä hoitokäynneillä. Suosittelemme hoitoa aina 3-6 viikon välein. Kotihoidossa tuloksia ylläpidetään luonnollisia kosteustekijöitä sisältävillä hoitotuotteillamme.

Suosi kotihoidossa luontaisia kosteustekijöitä sisältäviä hoitotuotteitamme. Kasvovedeksi suosittelemme Refreshing Toneria, kuorintaan Fruit Enzyme Scrubia, seerumiksi Pure Hydration Serumia, imeytettäväksi geelinaamioksi Oil free Moisturizing Geliä ja kosteutukseen Ultra Moisture Renewalia tai Moisture Comp

Lift Essence – Kasvohoito

Signature-hoitomme ihon liftaukseen ja juonteiden hälventämiseen
100min

Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta.

Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin – ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?
Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen

Neurosensoriset peptidit (Asetyyliheksapeptidi-8) laskevat tehokkaasti ilmejuonteita aiheuttavia lihassupistuksia, botuliinin tavoin – tasoittaen ja hälventäen välittömästi ryppyjä sekä juonteita. Hoidossa hyödynnetään myös kollageenin tuotantoa aktivoivia peptidejä sekä muun muassa silmänympärysalueen turvotusta laskevia stimuloivia peptideitä. Ihoon palautuu liftattu, kohonnut ja kauniin sileä pintarakenne.
Kauniin sileä, liftattu ja raikas pintarakenne. Luonnolliset kosteustekijät palauttavat ihoon välittömästi täyteläisyyttä.
Kuten kaikkia Signature-hoitojamme, suosittelemme säännöllisyyttä täydellisen tulosten ylläpitoon.

Lift Essence – hoidosta paras ja tuloksia ylläpitävä teho saadaan säännöllisillä hoitokäynneillä. Suosittelemme hoitoa aina 3-6 viikon välein. Kotihoidossa tuloksia ylläpidetään peptidipitoisilla hoitotuotteillamme.

Suosi kotihoidossa peptidipitoisia hoitotuotteitamme. Silmänympärysvoiteeksi suosittelemme Youthful Eyes Peptide Creamia ja ilmejuonteiden sekä ryppyjen silotukseen Line Reducing Complexia.