Ota nautinnollinen tauko arjesta ja varaa aika hemmotteluun.

Kädet ja kynnet

Vanhanaikaiset ”tekokynnet” ovat historiaa. Tilalle on tullut uusi valokovetteinen teknologia, joka on sovellettu hammaslääketieteestä. Kynsiä voidaan pidentää niin, että jatkeet sulautuvat luonnollisiin kynsiisi jälkiä jättämättä. Lopputuloksena ovat uudet, kauniit ja luonnollisen näköiset kynnet.

Parhaan tuloksen takaa ammattitaitoisen kynsimuotoilijan kynsistudiossa tekemä hoito. Tärkeimpiä tekijöitä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi ovat hyvät tuotteet ja muotoilijan ammattitaito. Tuotesarja vastaa sekä ammattilaisten että kuluttajien kaikkiin käsien- ja kynsienhoitotarpeisiin.

Miksi kannattaa valita rakennekynnet?

  • menetelmä on kehittynein valokovetteinen kynsien muotoilumenetelmä.
  • kynsigeelit ovat lähes tuoksuttomat, dermatologisesti testatut ja erittäin joustavat.
  • kynsigeelien valmistaja tarjoaa jokaiselle kynsityypille parhaan mahdollisen tuotteen.
  • rakennekynnet säilyvät luonnollisen näköisinä eivätkä kellastu.

Oman kynnen geelaus
Luonnon kynnen vahvistuksessa oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei pystytä pidentämään eikä muotoilemaan. Geelikerros tukee ja suojaa omaa kynttä. Se ei vahingoita kynttä, muttei myöskään hoida sitä. Kynnelle voidaan tehdä ranskalainen manikyyri (eli valkoinen kynnen kärki) geelillä, jolloin se pysyy kauniina huoltovälin ajan. Vahvistettuja kynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella n. 3-5 viikon välein. Kynsien päällä voidaan käyttää normaalisti kynsilakkaa. Lakka pysyy kynnellä erittäin hyvin, kuitenkaan kellastuttamatta niitä. Lakka poistetaan asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Keskustele kynsimuotoilijasi kanssa millainen menetelmä sopii parhaiten juuri Sinun kynsillesi.

Huollot
Rakennekynnet säilyvät hyvinä 3-5 viikkoa riippuen oman kynnen kasvuvauhdista ja ominaisuuksista. Yleisin huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huollossa tarkistetaan kynsien pituus, täytetään oman kynnen kasvun mukanaan tuoma geelitön alue uudella geelillä. Huollossa opastamme myös käsien ja kynsien kotihoitoon . Huollossa saat vaihdettua uudet koristelut ja hileet.

Wilde Pedique
Wilde Pedique varpaan kynnen geelauksella saat varpaasi kauniin ja huolitellun näköisiksi joka tilanteessa. Geelauksella voidaan myös hoitaa vioittunutta tai väärin kasvavaa varpaankynttä.

Wilde Pedique on geeli varpaan kynsille. Pedique geeli on ainutlaatuinen, elastinen geeli joka mukautuu hyvin jalan liikkeeseen ja on siksi kestävä. Pedique geelillä voidaan muuttaa kynnen väriä ja jopa täysin tuhoutunut kynsi voidaan korjata. Hyvin hoidetut ja kauniit jalat ovat tärkeät etenkin kesäisin jolloin varpaat ovat näkyvillä sandaaleissa ja liikumme avojaloin. Geelihoidon lisäksi varpaankynsille on mahdollista laittaa valokovetteinen ranskalainen pedikyyri eli valkoinen kärki joka tekee kynsistä entistäkin kauniimmat ja hoidetumman näköiset. Koristeet timanteilla tai koristeilla tekevät varpaista ilon silmälle!

Geelauksen päälle voi halutessaan laittaa kynsilakkaa.
Pedique geelaus on huoleton. Se kestää 2-3 kuukautta eikä vaadi säännöllistä huollattamista koska sen voi antaa kasvaa pois tai halutessasi voit uusia geelauksen . Geelausta ei saa leikata vaan lyhentäminen tulee tapahtua viilaamalla.

Rakennekynnet (jatkeet muoteilla) Natural 60-120 min
Rakennekynsien poisto 30 min
Luonnonkynnen geelaus Natural 90-120 min
Pedique -varpaankynnen geelaus Natural 60-120 min
Käsihoito Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus. 45 min

Varaa aikasi netissä