Ota nautinnollinen tauko arjesta ja varaa aika hemmotteluun.

Jalkahoidot

Jalkahoito 60 min
– kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito ja voide.

Spa -jalkahoito 90 min
– kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Lisäpalveluna varpaankynsien lakkaus (lakan saa mukaan)

Varpaan kynsien geelilakkaus 60min
-Kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen ja kestolakkaus. Ei sisällä jalkahoitoa. Vanhan geelilakan poisto lisähinta + 10 €

Wilde Pedique
60-120 min
Wilde Pedique varpaan kynnen geelauksella saat varpaasi kauniin ja huolitellun näköisiksi joka tilanteessa. Geelauksella voidaan myös hoitaa vioittunutta tai väärin kasvavaa varpaankynttä.

Wilde Pedique on geeli varpaan kynsille. Pedique geeli on ainutlaatuinen, elastinen geeli joka mukautuu hyvin jalan liikkeeseen ja on siksi kestävä. Pedique geelillä voidaan muuttaa kynnen väriä ja jopa täysin tuhoutunut kynsi voidaan korjata. Hyvin hoidetut ja kauniit jalat ovat tärkeät etenkin kesäisin, jolloin varpaat ovat näkyvillä sandaaleissa ja liikumme avojaloin. Geelihoidon lisäksi varpaankynsille on mahdollista laittaa valokovetteinen ranskalainen pedikyyri eli valkoinen kärki joka tekee kynsistä entistäkin kauniimmat ja hoidetumman näköiset. Koristeet timanteilla tai koristeilla tekevät varpaista ilon silmälle!

Geelauksen päälle voi halutessaan laittaa kynsilakkaa.
Pedique geelaus on huoleton. Se kestää 2-3 kuukautta eikä vaadi säännöllistä huollattamista koska sen voi antaa kasvaa pois tai halutessasi voit uusia geelauksen . Geelausta ei saa leikata vaan lyhentäminen tulee tapahtua viilaamalla.