Terveen ja hyvinvoivan ihon puolesta.

BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Palkittu klinikkatasoinen ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti edistykselliseen aknen – sekä acne rosacean hoitoon. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla – yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa.

BiON-ammattikosmetiikkatuotteita ja hoitoja edustavat sarjaan koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. BiON-kosmetologin kanssa yhdessä valitut yksilölliset hoitotuotteet sekä kokonaisuudet varmistavat, että saavutat varmoja tuloksia ihonhoidossasi.

Topical Biochemistry for Healthy Looking Skin®
BiON Skincare on klinikkatasoinen ammattikosmetiikkasarja Yhdysvalloista joka edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, keskittyen uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Tuotesarja on ollut edustettuna Suomessa vuodesta 2002.

Tuotteiden raaka-aineet on valittu kasvikunnasta, tuoksut ja värit ovat peräisin puhtaasti ihoa hoitavista, aktiivisista kasviuutteista – tai öljyistä. Se mikä tekee BiONista erikoistuotesarjan ja takaa tuotteiden toimivuuden on ihon kemialliset prosessit ja niiden tunteminen.

Kosmeettisten tuotesarjojen valmistuksessa ei yleensä käytetä hyväksi ihmisen molekyylibiologian tai biokemian asiantuntemusta. BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien ja ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten BiON-tuotteiden kehittelyn.

Tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Tuotteet ottavat myös aina huomioon ihon hyvinvoivalle toiminnalle välttämättömän hieman happaman pH-arvon. Kaikki hoitotuotteet ovat pH-tasapainotettuja.

Biokemiallista hoitoa
Jokainen ainesosa on valittu tarkoin tieteellisin perustein tuotteeseen. Kaikilla tuotteisiin valituilla ainesosilla on normaalia merkittävämpi rooli ihon biokemiallisen tasapainon vahvistamisessa. BiON-tuotteiden kehittäjät yhdistävät luonnosta peräisin olevat raaka-aineet aidosti toimiviksi, bioaktiivisiksi hoitotuotteiksi. Tuotteissa käytetään pohjana edistynyttä dermatologista tietoa, jota hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Näin toimittaessa pystytään kehittämään tehokkaita ja toimivia ihonhoitotuotteita huomioiden iholle välttämättömät ja tärkeät vitamiinit, mineraalit, proteiinit, aminohapot ja antioksidantit. Ilman niitä ihon luonnollinen kemiallinen tasapaino häviää ja iho menettää puolustuskykynsä bakteereita, tulehduksia sekä vapaita radikaaleja vastaan.

Sarjan formuloinnissa on alusta asti ollut tärkeää, että tuotteissa yhdistyy erittäin korkea ja monipuolinen määrä luonnollisia aktiiviainesosia, jotka kykenevät imeytymään syvälle ihoon ja toimimaan myös luonnollisessa harmoniassa ihon biokemian kanssa. Tuotteet sisältävät siis huomattavasti normaalia korkeamman määrän aktiiviainesosia, korkeilla pitoisuuksilla. Tämä antaa tuotteiden formulaatioille mahdollisuuden saada aikaan nopeita, syvävaikutteisia ja pysyviä muutoksia ihonhoidossa. BiON on saavuttanut runsaasti tunnustusta ja palkintoja kehittämistään ensiluokkaisista tuotteista ammatillisen ihonhoidon alalla.

Tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita – tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia. Kaikki tuotteet noudattavat tarkasti euroopan unionin kosmetiikkalainsäädäntöä. Tuotesarjaa ei testata eläinkokeilla.

Tieteen tukemaa
JOKAINEN AINESOSA ON TIETEELLISESTI VALITTU TUKEMAAN IHON OPTIMAALISTA TOIMINTAA

Korkea aktiiviainepitoisuus
Korkea määrä aktiivisia ainesosia, sillä tuloksellisuus merkitsee eniten. Jokainen BiON-tuote sisältää tiivistetyn sekä monimuotoisen kompleksin aktiiviainesosia joilla kaikilla on tutkitusti korkein bioaktiivinen hyöty ihon toiminnassa. Näin asiakkaille taataan nopeat, pitkäkestoiset ja syvävaikutteiset hoitotulokset.

Jokaisessa BiON-tuotteessa päälähtökohtana on, että aktiivisia ihoa hoitavia ainesosia tulee olla prosentuaalisesti merkittävän korkea määrä jotta tuotteet ovat bioaktiivisesti myös tehokkaita ja kykenevät tuottamaan tuloksia.

Kohdennettua hoitotehoa
BiON-tuotteet eivät keskity vain hillitsemään iho-oireita ja hoitamaan pelkästään seurausta, sillä väliaikaisuuteen keskittyvä hoito ei tuota kokonaisvaltaisia tai pysyviä hoitotuloksia. Tuotteet ja niiden tarkkaan valitut ainesosat pureutuvat täsmällisesti suoraan ongelman juurelle, ehkäisten näin automaattisesti myös seurauksen eli näkyvien iho-ongelmien synnyn kokonaisuudessaan. Riippuen käytetystä tuotteesta ja ihon akuutista kunnosta, voit odottaa huomattavia parannuksia muun muassa ihon sävyssä, tekstuurissa, kiinteydessä, kosteustasapainossa ja yleisessä puhtaudessa.

Tuotteet ovat erityisen tehokkaita myös normaalia vaikeampien iho-ongelmien hoidossa, kuten aknen, ruusufinnin, pigmentaation, kuivuuden, ikääntymismuutosten, aurinkovaurioiden, keratosis pilariksen, arpeutumisen ja ihottumien kuten perioraalidermatiitin hoidossa.